Połączenia

Crémant De Bourgogne Blanc    
Włoskie przystawki z oliwą z oliwek (Antipasti À L’Huile D’Olive) 
Włoskie przystawki z oliwą z oliwek (Antipasti À L’Huile D’Olive) 
Zupa z homara (Bisque De Homard) 
Kawior (Caviar) 
Kawior z bakłażanów (Caviar D’Aubergines) 
Tort truskawkowy otoczony biszkoptami (Charlotte Aux Fraises) 
Desery (Desserts) 
Grzbiet sandacza (Dos De Sandre) 
Przystawki na zimno (Entrées Froides) 
Przystawki na ciepło (Entrées Chaudes) 
Przekąski na słodko podawane przed deserem (Entremets) 
Ikra śledzi (Œufs De Harengs) 
Ikra łososia (Œufs De Saumon) 
Grejpfrut z krewetkami (Pamplemousse Aux Crevettes) 
Ryba (Poisson) 
Sałata zielona (Salade Verte) 
Łosoś w szampanie (Saumon Au Champagne) 
Łosoś świeży (Saumon Frais) 
Tarta z truskawkami (Tarte Aux Fraises) 
Tarta z jabłkami (Tarte Aux Pommes) 
Tarta z jabłkami ze śmietaną (Tarte Aux Pommes À La Crème) 
Tarta z jabłkami po alzacku (Tarte Aux Pommes À L’Alsacienne) 
Potrawka drobiowa na bazie bulionu ze śmietaną (Waterzoï De Volaille) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.