Połączenia

Pinotage Rouge    
Jagnięcina z curry (Agneau Au Curry) 
Jagnięcina z rusztu (Agneau Grillé) 
Wołowina duszona (Boeuf En Daube) 
Wołowina pieczona (Boeuf Rôti) 
Kaczka z oliwkami (Canard Aux Olives) 
Schab jagnięcy z kością (Carré D’Agneau) 
Schab jagnięcy z kością z suszonymi pomidorami (Carré D’Agneau Aux Tomates Confites) 
Potrawka z królika (Civet De Lapin) 
Kotlet wołowy z kostką (Côte De Bœuf) 
Kotlet wołowy z kostką z grilla (Côte De Boeuf Au Barbecue) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu (Côte De Boeuf Grillée) 
Kotlety baranie z kostką (Côtelettes De Mouton) 
Kotlety jagnięce z kostką lub żeberka jagnięce z rusztu (Côtes D’Agneau Grillées) 
Kotlety wieprzowe z kostką z rusztu (Côtes De Porc Grillées) 
Kotlety cielęce z kostką z rusztu (Côtes De Veau Grillées) 
Jagnięcina z curry (Curry D’Agneau) 
Duszone mięso z dzika (Daube De Sanglier) 
Antrykot (Entrecôte) 
Antrykot z rusztu (Entrecôte Grillée) 
Polędwica wieprzowa pieczona (Filet De Porc Rôti) 
Ser łagodny (Fromage Doux) 
Ser ostry i pikantny (Fromage Fort Et Corsé) 
Udziec jagnięcy pieczony (Gigot D’Agneau Rôti) 
Lasagne (Lasagnes) 
Lasagne z sosem bolońskim (Lasagnes À La Bolognaise) 
Lasagne z mięsem (Lasagnes À La Viande) 
Pizza (Pizza) 
Pizza z szynką i grzybami (Pizza Au Jambon Et Aux Champignons) 
Pizza neapolitańska (Pizza Napolitaine) 
Wieprzowina (Porc) 
Comber z zająca z ostrym sosem (Râble De Lièvre À La Sauce Saupiquet) 
Pieczeń cielęca (Rôti D’Agneau) 
Pieczeń wołowa (Rôti De Bœuf) 
Pieczeń wieprzowa (Rôti De Porc) 
Pieczeń cielęca (Rôti De Veau) 
Cielęcina pieczona (Veau Rôti) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.