Połączenia

Syrah Rouge    
Jagnięcina z rusztu (Agneau Grillé) 
Struś pieczony (Autruche Rôtie) 
Struś pieczony (Autruche Rôtie) 
Szaszłyki z jagnięciny (Brochettes D’Agneau) 
Szaszłyki z jagnięciny z rusztu (Brochettes D’Agneau Grillées) 
Przepiórki pieczone (Cailles Rôties) 
Kaczka pieczona (Canard Rôti) 
Schab jagnięcy z kością (Carré D’Agneau) 
Schab jagnięcy z kością z czosnkiem (Carré D’Agneau À L’Ail) 
Sarnina (Chevreuil) 
Potrawka z sarniny (Civet De Chevreuil) 
Potrawka z zająca (Civet De Lièvre) 
Potrawka z zająca (Civet De Lièvre) 
Potrawka z dzika (Civet De Sanglier) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu (Côte De Boeuf Grillée) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu z ziołami (Côte De Boeuf Grillée Aux Herbes) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu z sosem bearneńskim/Béarnaise (Côte De Boeuf Grillée Sauce Béarnaise) 
Kotlety z sarniny z kostką (Côtelettes De Chevreuil) 
Kotlety baranie z kostką (Côtelettes De Mouton) 
Kotlety jagnięce z kostką lub żeberka jagnięce z rusztu (Côtes D’Agneau Grillées) 
Kotlety jagnięce z kostką lub żeberka jagnięce z rusztu z ziołami (Côtes D’Agneau Grillées Aux Herbes) 
Udźce z łani pieczonej (Cuisses De Biche Rôtie) 
Udziec z sarny (Cuissot De Chevreuil) 
Udziec z dzika pieczony (Cuissot De Sanglier Rôti) 
Jagnięcina z curry (Curry D’Agneau) 
Duszone mięso z dzika (Daube De Sanglier) 
Duszone mięso z dzika (Daube De Sanglier) 
Indyk (Dinde) 
Indyk pieczony (Dinde Rôtie) 
Indyk pieczony (Dinde Rôtie) 
Potrawa z sarniny pokrojonej na cienkie kawałki (Emincé De Chevreuil) 
Antrykot (Entrecôte) 
Antrykot z rusztu (Entrecôte Grillée) 
Antrykot z rusztu z ziołami (Entrecôte Grillée Aux Herbes) 
Łopatka jagnięca (Épaule D’Agneau) 
Łopatka barania (Épaule De Mouton) 
Polędwica jagnięca pieczona (Filet D’Agneau Rôti) 
Polędwica wołowa z rusztu (Filet De Boeuf Grillé) 
Polędwica z sarny (Filet De Chevreuil) 
Polędwica z dzika pieczona (Filet De Sanglier Rôti) 
Polędwiczki z sarny (Filets Mignons De Chevreuil) 
Ser miękki (Fromage A Pâte Molle) 
Ser z charakterem / Ser o wyraźnym smaku (Fromage De Caractère) 
Ser łagodny (Fromage Doux) 
Ser Emmental lub Emmenthal - ser z krowiego mleka (Fromage Emmental Ou Emmenthal - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Gouda – ser z krowiego mleka (Fromage Gouda - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Munster – ser z krowiego mleka (Fromage Munster - Fromage Au Lait De Vache) 
Zwierzyna łowna (Gibier A Poils) 
Udziec jagnięcy (Gigot D’Agneau) 
Udziec sarni (Gigue De Chevreuil) 
Udziec z dzika (Gigue De Sanglier) 
Kawałki jagnięciny pieczone na ruszcie (Grillades D’Agneau) 
Królik z oliwkami (Lapin Aux Olives) 
Królik z suszonymi śliwkami (Lapin Aux Pruneaux) 
Pierś kaczki z wiśniami (Magret De Canard Aux Cerises) 
Grube medaliony z sarniny (Noisettes De Chevreuil) 
Pasztet (Pâté) 
Pasztet (Pâté) 
Gruby stek ze strusia (Pavé D’Autruche) 
Gruby stek ze strusia (Pavé D’Autruche) 
Gołąb pieczony (Pigeon Rôti) 
Gołąb pieczony (Pigeon Rôti) 
Perliczka pieczona (Pintade Rôtie) 
Perliczka pieczona (Pintade Rôtie) 
Młoda perliczka pieczona (Pintadeau Rôti) 
Pizza (Pizza) 
Pizza z dwoma rodzajami papryki (Pizza Aux Deux Poivrons) 
Pizza śródziemnomorska (Pizza Méditerranéenne) 
Pizza neapolitańska (Pizza Napolitaine) 
Kurczak z przyprawą Cajun (Poulet Cajun) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Potrawka z sarniny (Ragoût De Chevreuil) 
Potrawka z dzika (Ragoût De Sanglier) 
Risotto z maślakami (Risotto Aux Bolets) 
Risotto z borowikami (Risotto Aux Cèpes) 
Risotto z grzybami (Risotto Aux Champignons) 
Risotto z kurkami (Risotto Aux Girolles) 
Risotto z truflami (Risotto Aux Truffes) 
Pieczeń cielęca (Rôti D’Agneau) 
Pieczeń wołowa (Rôti De Bœuf) 
Pieczeń z sarny (Rôti De Chevreuil) 
Pieczeń z dzika (Rôti De Sanglier) 
Mięso z dzika (Sanglier) 
Mięso z dzika pieczone (Sanglier Rôti) 
Comber jagnięcy (Selle D’Agneau) 
Comber sarni (Selle De Chevreuil) 
Comber barani (Selle De Mouton) 
Golonka jagnięca tylna pieczona (Souris D’Agneau Rôtie) 
Stek ze strusia (Steak D’Autruche) 
Marokańska potrawka z jagnięciny (Tajine D’Agneau) 
Filet ze strusia (Tournedos D’Autruche) 
Dziczyzna (Venaison) 
Drób pieczony (Volaille Rôtie) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.