Połączenia

Savigny Lès Beaune Rouge   
Podroby indycze z rzepą (Abattis De Dinde Aux Navets) 
Jagnięcina z curry (Agneau Au Curry) 
Jagnięcina pieczona w piekarniku (Agneau Au Four) 
Kiszka z jabłkami (Boudin Aux Pommes) 
Przepiórki z winogronami (Cailles Aux Raisins) 
Kaczka (Canard) 
Carrpaccio z wołowiny (Carpaccio De Bœuf) 
Schab jagnięcy z kością pieczony (Carré D’Agneau Rôti) 
Gruby kotlet z polędwicy wołowej z sosem bearneńskim - Châteaubriant À La Sauce Béarnaise (Châteaubriant À La Sauce Béarnaise) 
Sarnina (Chevreuil) 
Potrawka z królika (Civet De Lapin) 
Kotlety z zająca z kostką z grzybami (Côtelettes De Lièvre Aux Champignons) 
Kotlety cielęce z kostką ze śmietaną (Côtes De Veau À La Crème) 
Kotlety cielęce z kostką ze śmietaną i smardzami (Côtes De Veau À La Crème Et Aux Morilles) 
Kotlety cielęce z kostką z boczniakami (Côtes De Veau Aux Pleurotes) 
Kotlety cielęce z kostką w papilotach (Côtes De Veau En Papillotes) 
Kotlety cielęce z kostką zapiekane z cebulą, serem i bułką tartą (Côtes De Veau Foyot) 
Kotlety cielęce z kostką smażone z grzybami (Côtes De Veau Poêlées Aux Champignons) 
Płaskie kiełbaski z młodej kuropatwy (Crépinettes De Perdreau) 
Udziec z dzika (Cuissot De Sanglier) 
Jagnięcina z curry (Curry D’Agneau) 
Indyk z truflami (Dinde Aux Truffes) 
Indyk faszerowany z kasztanami jadalnymi/marrons (Dinde Farcie Aux Marrons) 
Antrykot z rusztu (Entrecôte Grillée) 
Łopatka wieprzowa (Épaule De Porc) 
Polędwica wołowa w cieście francuskim (Filet De Boeuf En Croûte) 
Wątróbka cielęca (Foie De Veau) 
Ser Brie – ser z krowiego mleka (Fromage Brie - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Camembert – ser z krowiego mleka (Fromage Camembert - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Epoisses - ser z krowiego mleka (Fromage Epoisses - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Gruyère – ser z krowiego mleka (Fromage Gruyère - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Mont D’Or – ser z krowiego mleka (Fromage Mont D’Or - Fromage Au Lait De Vache) 
Ptactwo łowne (Gibier A Plume) 
Zapiekanka z grzybów (Gratin De Champignons) 
Szynka z kością pieczona (Jambon À L’Os Rôti) 
Zając w ostrym sosie (Lièvre En Saupiquet) 
Zając pieczony (Lièvre Rôti) 
Jajka w galarecie (Œufs En Gelée) 
Gęsi faszerowane z kasztanami jadalnymi (Oies Farcies Aux Châtaignes) 
Perliczka (Pintade) 
Perliczka z winogronami (Pintade Aux Raisins) 
Młoda perliczka pieczona (Pintadeau Rôti) 
Pularda ze śmietaną (Poularde À La Crème) 
Pularda gotowana w pęcherzu wieprzowym (Poularde En Vessie) 
Kurczak ze smardzami (Poulet Aux Morilles) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Dyszek cielęcy (Quasi De Veau) 
Comber z królika z musztardą (Râble De Lapin À La Moutarde) 
Grasica cielęca przyrumieniona na złoto ze śmietaną (Ris De Veau Doré À La Crème) 
Nerki ze smardzami (Rognons Aux Morilles) 
Nerki cielęce (Rognons De Veau) 
Nerki cielęce z musztardą (Rognons De Veau À La Moutarde) 
Teryna z królika z suszonymi śliwkami (Terrine De Lapin Aux Pruneaux) 
Teryny (Terrines) 
Rodzaj tarty z nadzieniem z przepiórek i borowików (Tourte De Cailles Aux Cèpes) 
Żeberka wieprzowe z rusztu z pomarańczami (Travers De Porc Grillé Aux Oranges) 
Cielęcina nadziewana bekonem i serem (Veau Orloff) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.