Połączenia

Ajaccio Rouge   
Jagnięcina pieczona z ziołami (Agneau Rôti Aux Herbes) 
Kaczka piżmowa (Canard Barbarie) 
Kiszka czarna (Boudin Noir) 
Kaczka (Canard) 
Kaczka z pomarańczami (Canard À L’Orange) 
Kaczka krzyżówka (Canard Colvert) 
Kaczka piżmowa (Canard De Barbarie) 
Schab cielęcy z kością po prowansalsku (Carré De Veau À La Provençale) 
Mięso z koźlęcia (Chevreau) 
Potrawka z dzika (Civet De Sanglier) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu (Côte De Boeuf Grillée) 
Kotlet wołowy z kostką smażony (Côte De Boeuf Poêlée) 
Korona z pieczonych żeberek jagnięcych (Couronne D’Agneau) 
Udka perliczki z rusztu z gęstym sosem paprykowym (Cuisses De Pintade Grillées Au Coulis De Poivrons) 
Duszone mięso z dzika (Daube De Sanglier) 
Antrykot z rusztu (Entrecôte Grillée) 
Antrykot smażony (Entrecôte Poêlée) 
Polędwica wołowa z borowikami (Filet De Boeuf Aux Cèpes) 
Ser owczy korsykański (Fromage De Brebis De Corse) 
Dziczyzna (Gibier) 
Lasagne z sosem bolońskim (Lasagnes À La Bolognaise) 
Makaron z sosem bolońskim (Pâtes À La Bolognaise) 
Potrawka z jagnięciny z ziemniakami, rzepą i marchewką (Ragoût D’Agneau Navarin) 
Potrawka z baraniny (Ragoût De Mouton) 
Spaghetti z sosem bolońskim (Spaghettis À La Bolognaise) 
Marokańska potrawka z baraniny z suszonymi śliwkami (Tajine De Mouton Aux Pruneaux) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.