Połączenia

Coteaux Du Tricastin Rouge   
Cienkie filety z kaczki (Aiguillettes De Canard) 
Wołowina duszona (Boeuf En Daube) 
Kiszka biała (Boudin Blanc) 
Jajecznica z truflami (Brouillade D’Oeufs Aux Truffes) 
Włoski makaron w formie dużych rurek (Cannellonis) 
Carrpaccio z wołowiny (Carpaccio De Bœuf) 
Gruby kotlet z polędwicy wołowej z sosem bearneńskim - Châteaubriant À La Sauce Béarnaise (Châteaubriant À La Sauce Béarnaise) 
Potrawka z dzika (Civet De Sanglier) 
Rożki z szynki faszerowane sałatką z warzyw pokrojonych w kostkę (Cornets De Jambon – Macédoine) 
Kotlety jagnięce z kostką lub żeberka jagnięce z kwiatami tymianku (Côtes D’Agneau À La Fleur De Thym) 
Kotlety jagnięce z kostką lub żeberka jagnięce z wyciągiem z tymianku (Côtes D’Agneau Au Jus De Thym) 
Kotlety cielęce z kostką z sosem na bazie śmietany, krewetek i grzybów (Côtes De Veau À La Bonne Femme) 
Kasza kuskus (Couscous) 
Kasza kuskus z kilkoma rodzajami mięsa (Couscous Royal) 
Klopsiki z kurczaka panierowane w bułce tartej (Croquettes De Poulet) 
Kurczak z curry (Curry De Poulet) 
Ślimaki (Escargots) 
Wątróbka cielęca po liońsku (Foie De Veau À La Lyonnaise) 
Wątróbka cielęca i purée z dodatkiem trufli (Foie De Veau Et Purée Truffée) 
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre) 
Ser Edam – ser z krowiego mleka (Fromage Edam) 
Ser Gouda – ser z krowiego mleka (Fromage Gouda - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Gouda dojrzewający 6 miesięcy – ser z krowiego mleka (Fromage Gouda Demi-Etuvé - Fromage Au Lait De Vache) 
Tort z placków ziemniaczanych (Gâteau De Crêpes De Pommes De Terre) 
Drozdy z owocami jałowca (Grives Au Genièvre) 
Drozdy z winogronami (Grives Aux Raisins) 
Szynka w galarecie z pietruszką (Jambon Persillé) 
Szynka suszona (Jambon Sec) 
Golonka cielęca po prowansalsku (Jarret De Veau À La Provençale) 
Jajecznica z truflami (Œufs Brouillés À La Truffe) 
Golonka cielęca (Osso Bucco) 
Indyk w potrawce z pomidorów i białego wina (Osso Bucco De Dinde) 
Makaron z sosem carbonara (Pâtes À La Carbonara) 
Makaron z sosem mięsnym (Pâtes Avec Une Sauce À La Viande) 
Perliczka faszerowana z borowikami (Pintade Farcie Aux Cèpes) 
Perliczka pieczona (Pintade Rôtie) 
Pizza (Pizza) 
Pizza z dwoma rodzajami papryki (Pizza Aux Deux Poivrons) 
Pizza śródziemnomorska (Pizza Méditerranéenne) 
Pizza neapolitańska (Pizza Napolitaine) 
Pularda z ryżem i sosem na bazie rosołu drobiowego i śmietany (Poularde Au Riz Sauce Suprême) 
Kurczak w piwie (Poulet À La Bière) 
Spaghetti z sosem carbonara (Spaghettis À La Carbonara) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.