Połączenia

Puisseguin Saint Emilion Rouge   
Kaczka z rzepą (Canard Aux Navets) 
Kotlety cielęce z kostką z trybulą (Côtes De Veau Au Cerfeuil) 
Antrykot z grzybami (Entrecôte Forestière) 
Antrykot z rusztu z pędami winorośli (Entrecôte Grillée Aux Sarments) 
Antrykot z sosem z czerwonego wina (Entrecôte Maître De Chai) 
Łopatka barania faszerowana (Épaule De Mouton Farcie) 
Ser miękki z porostem pleśniowym (Fromage A Pâte Molle Et A Croûte Fleurie) 
Ser Brie – ser z krowiego mleka (Fromage Brie - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Brie De Meaux - ser z krowiego mleka (Fromage Brie De Meaux - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Brie wiejski – ser z krowiego mleka (Fromage Brie Fermier - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Camembert – ser z krowiego mleka (Fromage Camembert - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Carré De L’Est - ser z krowiego mleka (Fromage Carré De L’Est - Fromage Au Lait De Vache) 
Dziczyzna (Gibier) 
Kawałki mięsa pieczone na ruszcie (Grillades) 
Młody królik pieczony (Lapereau Rôti) 
Pierś kaczki z miodem i przyprawami korzennymi (Magret De Canard Au Miel Et Aux Épices) 
Tarta z grzybami (Tarte Aux Champignons) 
Tarta z grzybami (Tarte Aux Champignons) 
Drób pieczony (Volaille Rôtie) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.